Aktuální opatření související s mimořádnou povodňovou situací

15. 9. 2024

Vážené studentky, vážení studenti, účastníci programů celoživotního vzdělávání a klienti poradenského centra,

v souvislosti s aktuální povodňovou situací a Vašimi aktivitami spojenými s odstraněním následků škod, případně Vaším zapojením se do pomoci v postižených oblastech anebo v případě jiných překážek Vás tímto prosíme, abyste nás informovali prostřednictvím odpovědných osob.

Konkrétní kontakty na osoby odpovědné za jednotlivé oblasti činnosti VÚ ICV (akreditované studijní programy, celoživotní vzdělávání včetně univerzity třetího věku, poradenské a profesní centrum) najdete na https://icv.mendelu.cz/kontakt/.

Stejně jako Vy, i my pečlivě sledujeme situaci a v případě jakýchkoliv změn Vás budeme informovat o organizačních opatřeních z naší strany. Budeme rádi, pokud nás i Vy budete informovat o Vaší situaci, která by mohla jakkoliv ovlivnit naše společné aktivity – ať už jde o studium, účast na kurzech anebo poradenské činnosti.

Pokud jste mezi postiženými povodněmi anebo jste nějakým způsobem aktivně zapojeni do pomoci v této oblasti, poskytneme Vám samozřejmě prostor pro řešení Vaší situace a zcela jistě zohledníme její mimořádnost, případně, bude-li to v našich možnostech, i pomůžeme. Začátek rozvrhované výuky se v tuto chvíli nemění.

Prosím Vás, abyste sledovali relevantní komunikační kanály (emaily, internetové stránky univerzity resp. ICV, sociální sítě apod.) a byli s námi v kontaktu.

Více aktualit

Všechny aktuality