Jihomoravská seniorská akademie zahájila první přednášky

18. 9. 2024

V pondělí 16. 9. 2024 jsme první přednáškou ve Vyškově a Znojmě odstartovali náš nový vzdělávací projekt Jihomoravská seniorská akademie, který je podpořen dotačním titulem Dotace mimo dotační program schváleného Zastupitelstvem Jihomoravského kraje (č.1550/22/Z16).

Náš zkušený lektor, zakladatel Senior akademie Městské policie Brno a strážník ve výslužbě, pan Luboslav Fiala, posluchače seznámil se základními pravidly prevence majetkové kriminality. Až do dubna 2025 se senioři a seniorky z Vyškova, Znojma a jejich blízkého okolí mohou těšit na další zajímavé přednášky z oblasti bezpečnosti, zdravotnictví, financí nebo psychologie.

Těšíme se, že koncept Jihomoravské seniorské akademie se pod našimi křídly rozroste i do dalších měst.

A jak vnímají první přednáškový den samotní posluchači? První reakce si můžete přečíst níže:

Dobrý den paní magistro,

včera jsem se zúčastnila Jihomoravské seniorské akademie ve Vyškově, kde přednášel pan Luboslav Fiala. Tolik důležitých informací pohromadě a zároveň velmi dobře poslouchatelných jsem už dlouho neslyšela. A ještě jsem chtěla ocenit nádherná skripta, která Vám všem dala hodně práce, kterou asi ani nedokáži úplně docenit. Už se moc těším na další přednášky a velmi děkuji za super akci pro nás „starší dospělé“. Přeji krásné dny.

S pozdravem Jana Šarhanová

Více aktualit

Všechny aktuality