Univerzitní informačí systém
Informační portál MENDELU
Mendelova univerzita v Brně
Institut celoživotního vzdělávání
vyhledávání:
MENDELU
[
Přeskočit na obsah
]
Studium
Kurzy CŽV
Poradenské centrum
Univerzita
třetího věku
Věda a výzkum
O institutu
M E N U
Studium
Kurzy CŽV
Poradenské centrum
Univerzita třetího věku
Věda a výzkum
O institutu
Nacházíte se zde:
Kurzy celoživotního vzdělávání
Kurzy v oblasti potravinářství
Kurzy v oblasti potravinářství
Výroba sýrů pro začátečníky
Výroba masných klobás
Výroba chleba z kvasu
Výroba zdravých těstovin
Výroba cukrářských produktů
Základy senzorické analýzy
Výroba běžného a jemného pečiva
Navigace
Úvod
Studium
Kurzy celoživotního vzdělávání
Kurzy pro pedagogy a lektory
Kurzy v oblasti zemědělství a lesnictví
Kurzy v oblasti potravinářství
Kurzy v oblasti vinařství a vinohradnictví
Jazykové kurzy
Kurzy osobnostního rozvoje (Softskills)
Ekonomické a manažerské kurzy
IT kurzy
Zájmové kurzy
O nás
Archiv
Kontakty
Poradenské a profesní centrum
Univerzita třetího věku
Mezigenerační univerzita
Věda a výzkum
O institutu
Kontakt
Chcete
studovat
na ICV MENDELU?
Vše, co potřebujete vědět:
Přehled studijních programů
Podmínky přijímacího řízení
Podání elektronické přihlášky